Серія корпусів LIAN LI O11, що вже стала культовою у спільноті ентузіастів ПК, поповнилася двома моделями – O11 VISION та O11D EVO RGB.

O11 VISION

LIAN LI об’єднали зусилля з PC Master Race (PCMR), щоб створити O11 Vision. Поєднання досвіду LIAN LI у створенні високоякісних, багатофункціональних корпусів та відгуки ентузіастів ПК PCMR, які передали своє бачення та побажання спільноти у дизайні та складовій конструкції - створили корпус, який справді бажає бачити кожен на своєму робочому місці та у ігровій зоні. Результатом даної співпраці став двокамерний корпус із трьома панелями із загартованого скла без зайвих полів та смуг, що забезпечило найбільш чіткий огляд системи зібраної у ньому. O11 Vision втілює в собі дух LIAN LI та PCMR, надаючи ентузіастам ПК можливість створити свій найкращий шедевр!
LIAN LI O11 VISION буде доступний у трьох варіаціях кольорів – чорному, білому та у кольорі хром.

O11D EVO RGB

Представляємо вам абсолютно новий O11D EVO RGB із подвійними світловими смугами ARGB, що проходять вздовж верхньої та нижньої частини корпусу, створюючи приголомшливий вигляд корпусу і системи, що зібрана у ньому. Розширений внутрішній простір O11D EVO RGB забезпечує більшу сумісність компонентів, створюючи винятковий досвід створення ПК. У спадок від O11D EVO, O11D EVO RGB отримав можливість збирати систему у двох режимах, що дозволяє встановти збірку ліворуч або праворуч, не втрачаючи при цьому можливості насолоджуватися її виглядом. У порівнянні з O11D EVO, O11D EVO RGB має трохи більший розмір, що надає можливість встановлювати у нього більш продуктивні комплектуючі, зокрема, з’явилася можливість встановлення радіатора довжиною 420 мм у верхній частині корпусу.
LIAN LI O11D EVO RGB доступний у двох кольорах: чорному та білому.

Поставка новинок на територію України очікується у Березні 2024.