Пазли – це не просто гра з дитинства. Пазли – можливість заземлитись, побути тут і зараз. Можна сам на сам із собою, а можна з близькими. Вони дійсно допомагають покращити пам’ять. Це кращий тренажер пам’яті, плюс підтримка ментального здоров’я.

Пазлування – це якісно проведений час, адже збирання пазлів вже у дорослому віці – це особливий вид медитації. Це заняття, яке можна розтягнути на тижні, підходячи час від часу та збираючи певні частини під настрій. Пазли – це про пізнання себе та свого характеру. Тут можна чітко простежити, що збирач зараз відчуває, що його бентежить, як він може адаптуватися чи змінити своє відчуття.

Наприклад, пазли EuroGraphics з нанесеним на упаковці логотипом "SMART CUT" мають нестандартну нарізку - елементи та їх розмір довільної форми. Такий прийом дає більший розвиток просторової уяви і фантазії, а також суттєво підвищує рівень запам’ятовування.

Барвисті пазли EuroGrahics - це прекрасний спосіб провести час у родинному колі і відгадати захоплюючий ребус. Адже загальна картина складається з багатьох зображень реальних місць України, склавши які, можна пізнати і відгадати, що це є насправді і як зветься ця місцина.

Канадська компанія EuroGrahics, заснована в 1987 році в Монреалі, розпочала свою діяльність як дистриб’ютор плакатів. З часом був створений творчий центр по розробці зображень для виробництва пазлів.

Разом із традиційними пейзажами, репродукціями картин і фотографіями компанія EuroGraphics випускає велику кількість навчальних пазлів, які розкажуть про історію розвитку авіабудування, познайомлять з будовою Сонячної системи, допоможуть зрозуміти різноманітність тваринного світу. і вивчити анатомію людини. Нова розробка компанії - пазл «Слава Україні» - це різноманітні зображення впізнаваних місць України, речей-символів нашої країни: писанки, борщ, ляльки-мотанки, соняшники. Пазл складається з 1000 елементів і має яскраві кольори. Це дасть можливість отримати справжнє естетичне задоволення під час складання пазлу «Слава Україні».